logorood small

 

Dazzling Academy

 

 

De danslessen welke binnen de ACADEMY worden gegeven hebben als doel de leerlingen naar een hoger niveau te brengen, waardoor zij beter voorbereid zijn voor eventuele audities.

Er worden dan ook lessen gegeven die je op een dansopleiding kan verwachten. Het zijn pittige lessen, waarin vooruitgang geboekt zal worden op een haalbaar niveau. Leren en plezier blijft voorop staan. Je hoeft voor deze lessen geen auditie te doen maar enige danservaring is wel belangrijk. De lessen worden op verschillende niveaus en leeftijden gegeven.

Tijdens het dansjaar ontvangen de leerlingen een persoonlijk tussentijdse beoordeling/feedback en aan het einde van het seizoen een persoonlijke feedback (middels een gesprekje) van de docent(e) en de leiding.

De lessen, welke in twee leeftijdsgroepen worden gegeven, zijn op zaterdag tussen 09.30 en 13.00 uur.

De Dazzling Academy lessen starten op 15 september 2018. Naarmate de leerlingen langer binnen de Academy danslessen volgen, zal er steeds meer worden ingegaan op de techniek, kwaliteiten en eigenheid van de leerling zelf.

Er wordt in de lessen meer verdieping gebracht, waarbij het bovenstaande intensiever zal zijn dan in de eerste jaren. Er zal meer van de leerlingen worden geëist. Het niveau wordt bepaald door hoe de leerling zichzelf ontwikkelt binnen de lessen, hoe je in de groep bent, of je vooruitgang boekt en of je potentie hebt.

 


© Dazzling Dance Studios

Sluit Venster