logorood klein

 Betalingsvoorwaarden

Afhankelijk van het gekozen abonnement/vestiging gelden de onderstaande voorwaarden:

€ 26,50 p.m. (minimale duur 6 maanden), vestigingen Zwaag, Wieringerwerf, Medemblik, voor 1x per week dansen, incasso 11x per jaar.
€ 31,50 p.m. (minimale duur 12 maanden) vestigingen Zwaag, Wieringerwerf en Medemblik voor 1 óf 2x per week dansen, incasso 12x per jaar.
€ 42,45 p.m. (minimale duur 12 maanden) vestigingen Zwaag, Wieringerwerf en Medemblik voor onbeperkt dansen, incasso 12x per jaar.
Bij inschrijving betaalt u éénmalig € 10,00 (met uitzondering van eventuele acties)


Als het lesgeld gestorneerd is, wordt er € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht.
In de schoolvakanties hanteren wij een aangepast lesrooster in de vestiging Zwaag en zijn de vestigingen Wieringerwerf en Medemblik voor alsnog gesloten. Afhankelijk van het gekozen abonnement kunnen leerlingen uit Wieringerwerf en Medemblik in de schoolvakanties in Zwaag komen dansen. 
Teruggave van lesgeld (om wat voor reden dan ook) is niet mogelijk! Lesgeld is persoonsgebonden en niet
overdraagbaar aan derden!

Opzegging
Opzeggingen dienen uiterlijk op de 25ste dag van de lopende betalingsperiode bij ons bekend te zijn. Op die manier voorkomt u dat u weer voor de volgende betalingsperiode moet betalen.
De opzegging dient uitsluitend schriftelijk (bij voorkeur per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te geschieden, zolang er niet schriftelijk is opgezegd blijft het lesgeld dus geïnd worden.  
Bij opzeggingen per post geldt de datum van ontvangst - let dus op tijdige verzending! Telefonische opzegging/mondelinge opzegging bij de docent, wordt derhalve niet geaccepteerd. 

 


© Dazzling Dance Studios

Sluit Venster